MENIU

Gabriela Firea: „Demisia lui Orban nu rezolvă nimic! Ar trebui să mai plece cel puțin 4 miniștri”

Liderul PSD București Gabriela Firea, susține că demisia lui Ludovic Orban nu schimbă cu nimic soarta guvernului și cere demisia a cel puțin încă patru miniștri liberali. Firea mai spune că președintele Klaus Iohannis trebuie să accepte propunerea de premier din partea Partidului Social Democrat.

Liderul  PSD Bucureși, Gabriela Firea, susține că demisia premierului Ludoivic Orban nu schimbă cu nimic situația, iar pe lângă acesta ar trebui să demisioneze Nelu Tătaru, Monica Anisie, Florin Cîțu sau Ion Ștefan.

„Să nu uităm aceste imagini! Elevi și studenți la „școală on line prin copaci, după net” și bunicuțe scoase din piețe să-și vândă marfă în frig, în stradă. Disprețul față de români, promisiunile neonorate, aroganță, angajarea clientelei politice în posturi de răspundere sunt câteva dintre motivele pentru care președintele țării, premierul și PNL au fost sancționați prin vot.

Dar, simplă demisie a lui Orban nu rezolva deloc problema și nu arată că vinovații pentru starea țării au înțeles mesajul românilor.

Ce este normal să se întâmple acum, dacă mai există respect față de dorința explicită a oamenilor?

Președintele să accepte propunerea de premier din partea PSD - partidul câștigător în alegeri -, și demisia urgență a miniștrilor care, în frunte cu Orban, au îngropat țară din punct de vedere sanitar și economic.

Tătaru - călăul Sănătății,

Anisie - călăul Educației,

Cîtu - călăul Economiei

Grindă - călăul Administrației, etc.

Știți ce fac acum miniștrii lui Orban, în loc să fi plecat de aseară cu el, și să preia atribuțiile secretarii de stat?

Își caută susținere, pile, relații, cumetrii pe la consilierii prezidențiali și pe la șefii de organizații PNL care au luat scor bun.

Mai mare rușine nici că există!

Oameni de o incompetența crasă, cinici și disprețuitori care vor să prindă un loc cald și în viitorul guvern!

Dacă K Iohannis acceptă așa ceva, va fi un pumn în plex dat poporului român.”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Mai multe articole despre:
gabriela firea psd demisie orban pnl