MENIU

Oprea: Cred că îmi stă bine în videoconferințele de la MAI. Nu mă simt bine în viața de zi cu zi

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat la Jocuri de Putere, că el consideră că rolul său este pe teren, la MAI, unde crede că îi ”stă bine la videoconferințe”, și nu la emisiunile televizate.

Întrebat de apare atât de rar în emisiuni televizate, Oprea a precizat că rolul său este în teren, în rezolvarea situațiilor de criză sau la videoconferințe, și mai puțin între jurnaliști: 

”România este o țară sigură, contează mult securitatea națională, iar MAI are un rol important. La asta mă pricep, cum să vă spun acum 15 ani eram încă militar, îmi spunea un coleg, între timp, cred că am devenit mai diplomat, m-am șmecherit puțin, în sensul bun al cuvântului, cred că rolul meu în practică, cred că îmi stă bine la videoconferinte, în situații de criză, acolo la MAI, pe teren. Cred că este rolul meu acolo, Nu mă simt în viața de zi cu zi. Rolul meu este cum se spune, in teren, sunt un om, care cred eu, în domeniul siguranței și apărării naționale, unde peste 80% dintre omenii care mă cunosc și mă înțeleg și mă sprijină. Cred că acolo este locul meu. Mai puțin între dumneavoastră, jurnaliștii. Și cred că românii au nevoie de securitate și seriozitate și apreciază asta”, a spus Oprea. 


Gabriel Oprea: Cred că interesul național al UNPR se potrivește foarte bine cu Klaus Iohannis