MENIU

Gabriel Oprea s-a întâlnit cu Marcel Vela. Ce au discutat?

Liderul Uniunii Militarilor și Polițiștilor“Mihai Viteazul”, Gabriel Oprea, s-a întâlnit cu ministrul de Interne pentru a se asigura că salariile și drepturile polițiștilor vor fi respectate.

Biroul de presă al Uniunii Militarilor și Polițiștilor“Mihai Viteazul” este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:


La întâlnirea pe care președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, domnul General Gabriel Oprea a avut-o cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne, acesta a fost ferm asigurat cu privire la următoarele aspecte:


  1. Toate drepturile lucrătorilor de poliție vor fi respectate și aduse la zi, începând cu luna ianuarie 2020.
    2. Salariile polițiștilor vor fi plătite respectându-se legea salarizarii aflată in vigoare, acest lucru garantând creșterile prevăzute pentru anul 2020 și pentru anii următori.
    3. Nu va fi modificată legea privind pensiile polițiștilor, pe cale de cosecință ieșirile anticipate din sistem nefiind justificate.


La discuții au participat, alături de reprezentanți ai sindicatelor din MAI:

-     domnul colonel(r) Ionel Babuș, vicepreședinte UMPMV,

  • domnul Anghel Iordănescu, selecționer al echipei naționale de fotbal a României, membru UMPMV,
  • comisar-sef de poliție Christian Ciocan, director de comunicare și purtător de cuvânt al UMPMV.

 

Uuniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” reafirmă, în aceste condiții, sprijinul pentru ministrul afacerilor interne Mihai Vela, în îndeplinirea dezideratului cerut de liderul UMPMV Gabriel Oprea, acela al respectării drepturilor polițiștilor români, ale familiilor acestora, pentru respectarea demnității umane și a libertăților fundamentale ale cetățenilor.

Mai multe articole despre:
oprea vela salarii politisti