MENIU

Fost primar PSD, trimis după gratii după ce a condus BEAT mașina Primăriei

Fostul primar din Câmpulung a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Fostul primar din Câmpulung a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Totul, după ce a condus beat mașina Primăriei și a lovit un alt autoturism care se afla la semafor.

Fostul primar al municipiului Câmpulung Muscel Ioan-Liviu Ţâroiu, în prezent consilier local, a fost condamnat la nouă luni de închisoare, aplicarea pedepsei fiind amânată pe durata unui termen de supraveghere de doi ani.

Edilul a fost trimis în judecată anul acesta după ce, pe 6 ianuarie 2020, a condus beat maşina Primăriei. Liviu Ţâroiu se îndrepta spre casă când a acroşat un automobil care aştepta la semafor, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu. Poliţiştii au constatat, după testarea sa la spital, că alesul local avea o alcoolemie de 0,8 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cu puţin înainte de tamponare, maşina fusese văzută de martori ieşind din parcarea unui restaurant. 

Pe numele lui Liviu Ţâroiu a fost deschis dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În plus, Țâroiu este obligat la 30 de zile de muncă în folosul comunității, într-un centru care adăpostește victime ale violenței conjugale.