MENIU

Florin Tudose, decorat post-mortem de de preşedintele Traian Băsescu

<p>Florin Tudose</p>

Psihiatrul Florin Tudose a fost decorat post-mortem de preşedintele Traian Băsescu, cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Cavaler.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 13 octombrie a.c., decretul de decorare post-mortem a profesorului universitar doctor Florin Tudose.

Astfel, în semn de apreciere deosebită pentru prestigioasa activitate medicală, pentru dăruirea şi abnegaţia dovedite în calitate de profesor şi publicist, domnul președinte Traian Băsescu a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Cavaler profesorului universitar doctor Florin Tudose.

Decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui României, domnul Traian Băsescu", anunţă un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

FLORIN TUDOSE, unul dintre cei mai cunoscuţi psihiatri ai României, a încetat din viaţă duminică în urma unui infarct.
 
Tudose, în vârstă de 62 de ani, a murit, duminică după-amiază, în zona unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, după ce a căzut la pământ în momentul în care a încercat să urce în maşină la scurt timp după ce făcuse câteva cumpărături, potrivit Mediafax.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu ordin decoraţie florin tudose