MENIU

Florin Cîțu, scenariu halucinant despre Ordonanța 114

Deputatul PNL, Florin Cîțu, lansează o teorie conform căreia Dragnea, Vîlcov și Teodorovici acțiunează la ordin din exterior, pentru că au dat Ordonanța 114 imediat după o escală la Moscova a ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici.

"Dragnea, Valcov, Teodorovici actioneaza la ordin din exterior pentru a distruge economia Romaniei.

OUG 114 a aparut dupa escala lui Teodorovici la Moscova.

Am spus atunci ca trebuie sa fii foarte prost sa introduci astfel de taxe in acest context economic. Rezultatul este doar unul singur- adancirea CRIZEI ECONOMICE in care deja se afla Romania.

Standard and Poors a CONFIRMAT ce am spus la numai doua luni distanta.

Teodorovici si Valcov stiau de efectele acestei ordonante din 4 februarie 2019. Li s-a dat ordin ( in ruseste?) sa NU ABROGE ordonanta.

Este criminal ce fac. Stiau efectele dar ii puneau pe romani sa plateasca gaze mai scumpe importate de la rusi, sa plateasca dobanzi mai mari la credite, sa plateasca facturi la servicii de telecomunicatie mai mari iar ei plateau rusilor dobanzi mai mari prin obligatiunile de stat.

Dragnea stie si el ca economia este in criza si aceasta ordonanta pastreaza economia in criza economica ani buni. Dar are ordine clare de la est sa nu dea inapoi.

Propunerea de a “modifica” ordonanta 114 este DOVADA clara ca Dragnea, Valcov, Teodorovici actioneaza la ordin din exterior. Daca erau interesati de viitorul si bunastarea romanilor ordonanta era ABROGATA.

Acesta este planul pe care il implementeaza Dragnea la ordin.

SUPRATAXAREA economiei in plina criza economica este dovada ca acesti oameni vor distrugerea economiei. Nimeni nu este atat de prost.

Cu economia in colaps Dragnea va cere masuri economice de “forta majora” .

Astfel pot sa justificie nationalizari, vanzari de active ieftine pentru rusis si chinezi, anularea unor contracte de privatizare in domeniile de “importanta strategica”.

Asa au facut si comunistii in anii 50, asa a facut si Maduro in urma cu cativa ani. Este modoul prin care Rusia instaureaza dictaturile comuniste.

OUG 114 TREBUIE ABROGATA. Altfel, intr-un an de zile Romania este vanduta “la reduceri" rusilor!", își încheie postarea pe pagina de Facebook Florin Cîțu. 

Mai multe articole despre:
PSD Dragnea Florin Citu teodorovici oug 114