MENIU

Firea îl citează pe Napoleon în lupta cu adversarii din PSD

Firea nu se lasă și dă o nouă replică adversarilor din PSD, după ce a rămas fără funcţiile de conducere din partid. Primarul General apelează la un citat din Napoleon pentru a transmite un mesaj pe Facebook.

"Mi-am dat demisia din functiile detinute pentru ca acestea nu mai aduceau nimic bun oamenilor care au nevoie de politicieni luptatori pentru proiectele nationale si nu personale. Stiu ca puterea de sacrificiu pare pentru unii un sablon dar eu cred ca exista. Asa cum exista demnitate si, din pacate, si multa lasitate. Compromisul e ridicat la rang de arta si strategie. Refuz sa ma raliez acestor rigori", scrie primarul Capitalei, alături de un citat:

"Curajul nu e atunci când ai puterea de a merge mai departe - este atunci când mergi mai departe deşi nu ai putere." - Napoleon Bonaparte

Gabriela Firea şi-a dat luni demisia din funcţia de preşedinte PSD Bucureşti, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului. În cadrul şedinţei, membrii CExN au votat dizolvarea organizaţiei de Ilfov, ceea ce a lăsat-o pe Firea şi fără funcţia de preşedinte al acestei organizaţii judeţene. Ulterior, Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD la nivel naţional.

Mai multe articole despre:
Napoleon Gabriela Firea citate facebook