MENIU

Finii lui Florian Coldea, legături controversate cu persoane influente din România 

Finii lui Florian Coldea, legături controversate cu persoane influente din România 

Apar dezvăluiri incendiare despre finii lui Coldea, cuplul Mărunțiș. Potrivit surselor Realitatea, sunt legături tot mai controversate între patronii CryptoData: Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș cu oameni puternici din România. În urmă cu jumătate de an, chiar fostul premier Victor Ponta i-a felicitat pe cei doi pentru că au sponsorizat campionatul de motociclism din Austria. Și Alexi Bodi are o legătură strânsă cu Bogdan Mărunțiș încă de la începutul proiectului. Cei doi apar în mai multe postări de pe rețelele de socializare, postări făcute chiar de afacerist. 

În urmă cu jumătate de an, Victor Ponta a postat pe Facebook mai multe fotografii prin care îi felicita pe patronii de la CryptoData pentru că au reușit să organizeze sponsorizeze Marele Premiu de Motociclism al Austriei. Într-una dintre poze, fostul premier apare alături de Ovidiu Toma.

Și Alex Bodi pare să aibă o legătură strânsă cu Bogdan Mărunțiș. În 2020, afaceristul controversat cercetat în trecut pentru proxenetism a postat mai multe videoclipuri și fotografii în care l-a etichetat și pe Bogdan Mărunțis. Cel mai probabil, cei doi puneau la cale bazele proiectului CryptoData.

Alex Bodi s-a implicat și el în afacerea condusă de Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș. Ar fi investit sume importante de bani în cryptomonede, iar pasiunea lui a mers și mai departe. Și-a numit chiar și cățelul „Crypto”.