MENIU

Felix Stroe, noul baron PSD de Constanța, protejează încrengătura Mazăre

Felix Stroe

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a amânat, fără a preciza motivul, întrunirea comisiei județene de etică și integritate a partidului, care trebuia să aibă loc în ianuarie 2016. Comisia trebuia să analizeze dosarele candidaților PSD la primărie și la Consiliul Județean Constanța, înainte de transmiterea lor la centru, spre aprobare.

Ce presupunea acea analiză internă? Trebuia să fie excluși de pe lista de candidați acei pesediști care au probleme de ordin penal sau moral. Amânînd fără rost  reunirea comisiei județene de etică, Felix Stroe a impus la PSD Constanța o omerta în stil sicilian. Nimeni să nu vorbească de problemele pesediștilor constănțeni, probleme care nu sunt cu siguranță străine de cele din dosarele lui Radu Mazăre.

Petre Dinică, coordonatorul acestei comisii, a declarat pentru Ziua de Constanța, că nu vor fi făcute anchete nesolicitate de conducerea PSD și că decizia de a „suspiciona vreun caz” nu aparține comisiei, ci „organelor de conducere ale organizației”, adică lui Felix Stroe.

Prin urmare, situația pe partea de etică în PSD stă astfel: Felix Stroe, cel cunoscut drept „găina de aur a tripletei  Mazăre-Nicușor-Strutinsky”, unul din pilonii baroniadei din Constanța în ultimii 15 ani, cu o avere estimată la 35 milioane Euro, director general la RAJA (unde e numit de Consiliul Județean Constanța), fost securist, fost ofițer de contrainformații în marină, suspectat de a fi fost agent KGB și omul rușilor, judecă dacă vreun coleg a păcătuit în stilul lui Mazăre sau chiar împreună cu Mazăre.

Va fi, desigur, o foarte obiectivă analiză pe partea de etică din partea înlocuitorului lui Mazăre.

 

 

Mai multe articole despre:
Constanţa Radu Mazăre felix stroe