MENIU

Facturile emise greșit de furnizori vor fi recalculate fără ca oamenii să fie debranșați - Ordonanța, aprobată de Guvern

Nicolae Ciucă - premierul României

Facturile emise greșit de furnizori vor fi recalculate fără ca oamenii să fie debranșați, a anunțat premierul Nicolae Ciucă. Guvernul va aproba săptămâna viitoare ordonanța de urgență privind noua compensare a facturilor. Premierul României a spus, miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că se lucrează la partea de conținut a ordonanței de urgență.

„Am discutat cu ministrul Energiei. Se lucrează la partea de conținut a ordonanței de urgență pe care doresc să o finalizăm până vineri dimineața.

Rog miniștrii de finanțe, Agricultură, Economie, Antreprenoriatului, Justiție și Transporturi să finalizeze partea de conținut astfel încât să finalizăm această ordonanță, să o punem în transparență publică astfel încât spătămâna viitoare să adoptăm această ordonanță de urgență.

Prețul pentru electricitate va fi de 68 bani/KW pe oră, la gaze - 0,31 lei/kwh iar plafonul de consum va crește. OUG va produce efecte de la 1 februarie până la 31 martie, iar impactul bugetar va fi de 3 miliarde de lei. De asemenea, facturile emise greșit de furnizori vor fi recalculate fără ca oamenii să fie debranșați”, a spus premierul la începutul ședinței de Guvern.

Mai multe articole despre:
ciuca facturi furnizori