MENIU

Elena Udrea, primul mesaj din arestul la domiciliu: Încă nu înțeleg de ce mă trezesc în patul meu

Fostul ministru Elena Udrea a postat pe pagina sa de facebook primul mesaj după ce a fost plasată în arest la domiciliu. Aceasta a precizat că nu a mai fost trezită de zgomotul înfiorător al zăvoarelor din închisoare, precizând că încă nu înțelege de ce se trezește în patul său. Mai mult, Udrea mai scrie că încearcă să se readapteze la viața acasă și adaugă că este suprinzător cum uiți unele obișnuințe, ca folosirea telefonului mobil sau rotirea robinetului de la duș. 

”Buna dimineata! Este ora 07.00, deci urmeaza "Apelul". Doar ca nu m-a mai trezit zgomotul infiorator al celor trei zavoare care se trag la ora 06.00. Si inca nu inteleg de ce ma trezesc in patul meu. Ieri am incercat sa ma readaptez la viata acasa. Surprinzator cum uiti unele obisnuinte, cum ar fi folosirea telefonului mobil, in ce directie se roteste robinetul de la dus...etc. 
Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine in aceasta perioada! In special celor care mi-ati fost alaturi. Sunt convinsa ca forta gandurilor voastre pozitive a contat. 
Sa aveti o zi frumoasa! Eu sunt aici”, a scris Elena Udrea, pe pagina sa de facebook.

Elena Udrea a declarat, imediat ce a ieșit pe poarta penitenciarului Târgșor, că va rămâne în politică, cere iertare mamei și prietenilor pe care i-a făcut să sufere, adăugând că nu l-a sunat pe Traian Băsescu. 

Întrebată cum a primit vestea eliberării, Udrea a spus: Cu bucurie, foarte multe lucruri nu le-am stiut, am vazut în tot acest timp oameni care au putut sa treaca peste resentimente, am vazut oameni care vorbesc despre arest, dar nu știau ce înseamnă asta. Cred că a fost  destinul meu să cunosc această experienta. Sper să pot face ceva pentru oamenii din arest și pentru oamenii de aici(..) Îi cer iertare mamei și prietenilor. O să mă duc acasă, să mă întâlnesc cu prietenii. Îmi cer iertare celor care au fost lânga mine, este mai greu pentru cei de afară. Îmi cer iertare şi celor care s-au bucurat că am ajuns aici, pentru că înseamnă că am greşit făcându-i să se bucure acum. Nu-mi cer iertare pentru acuzaţiile care mi se aduc. Dacă ar fi să pedepsim clasa politică, atunci ar trebui să fiu printre ultimii care să ajungă aici", a spus Elena Udrea. 

Elena Udrea, primele declarațiii, după ce a părăsit penitenciarul Târgșor