MENIU

Elena Udrea, mutată la Penitenciarul pentru femei Târgşor

<p>Elena Udrea</p>

Elena Udrea o ia pe urma Alinei Bica. Fostul ministru al Turismului va fi mutat mâine la Penitenciarul de femei Târgşor. Măsura vine ca urmare a trimiterii în judecată a fostului ministru al Dezvoltării. Elena Udrea s-a plâns în repetate rânduri de condiţiile de detenţie din Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Fostul ministru al Dezvoltării a declarat chiar în Parlament că traiul în spatele gratiilor de la arestul poliţiei este inuman.

Acum Elena Udrea va ajunge în judeţul Prahova, la cel mai apropiat penitenciar pentru femei, acolo unde a fost încarcerată şi prietena ei Alina Bica. Fosta şefă a DIICOT a lăudat condiţiile de la Târgşor.

Alina Bica, fost şef DIICOT: "Regulile care sunt înăuntru, profesionalismul oamenilor de aici. Acuma nu doresc nimănui să vină să vadă că ceea ce spun e adevarat. Sunt condiţii mai bune decât în arest? Cu certitudine da. Dacă ştiam veneam de la început".

Nu acelaşi lucru susţinea avocata Alinei Bica în urmă cu trei săptămâni.

"E tinuta in carantina, e singura in camera, cand traverseaza curtea penitenciarului detinutele ii striga multe lucruri, e ingrozitor", povestea avocata.

Elena Udrea este cercetata în stare de arest preventiv pentru fapte de corupție, în dosarul Gala Bute.