MENIU

Elena Udrea: Luni seara am fost fotografiată în propria locuinţă. Mi-a fost teamă!

Elena Udrea: Luni seara am fost fotografiată în propria locuinţă. Mi-a fost teamă!

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Invitată, joi seara, la Realitatea TV, Elena Udrea a declarat că, recent, a fost fotografiată în propriul apartament, în toiul nopţii. "N-am ştiu ce să fac! Mi-a fost şi teamă!", a spus candidatul PMP la prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Luni seara, am fost fotografiată în propria mea locuinţă. În locuinţa în care stau cu chirie. Am închiriat un apartament de trei camere, la parter, şi are livingul pe două laturi vitrat. Fiind la parter, este practic în spaţiul liber, deschis. Era doar televizorul aprins. Am fost fotografiată spre 11-12 noaptea. Primul impuls, n-am ştiut ce să fac, să mă duc spre fereastră, să nu mă duc... Mi-a fost şi teamă, nu ştiam exact ce este dincolo. M-am dus spre fereastră şi recunosc că n-am apucat să mai văd nimic pentru că au trecut câteva secunde bune până am decis să acţionez într-un fel", a spus Elena Udrea, în emisiunea "Deschide lumea".

Totodată, Udrea a acuzat presiuni la adresa sa.

"Faptul că se fac astfel de presiuni asupra unui candidat cu scopul inclusiv de a-l speria şi de a-l face să se retragă din competiţie arată miza mare care este în joc în momentul acesta. Mi s-a cerut explicit să mă retrag. Nu mă retrag din competiţie, cred că sunt un candidat care ar merita să câştige alegerile", a mai spus Udrea.