MENIU

ELENA UDREA candidează la şefia PMP. Cine sunt adversarii

<p>ELENA UDREA, preşedinte PMP</p>

Elena Udrea candidează la şefia PMP. În cursa pentru şefia partidului, au mai intrat Adrian Papahagi, Daniel Funeriu şi Adrian Rădulescu.

"Alegerile europarlamentare au confirmat potenţialul Mişcării Populare. Este un proiect în care cred de când m-am alăturat Mişcării Populare şi încurajez toţi colegii să creadă mai departe că, după demonstraţia de la europarlamentare, vom putea arăta că suntem ceea ce am promis că vom fi, şi anume un partid care va face diferenţa pe scena politică, care va duce mai departe viziunea despre România a preşedintelui Băsescu, o viziune în care statul de drept, independenţa justiţiei, reformele contează enorm", a spus Udrea.

Întrebată dacă s-a consultat cu Traian Băsescu, Udrea a răspuns: "Nu m-am consultat, în mod special, cu domnul preşedinte legat de această candidatură. Sunt convinsă că preşedintele aşteaptă să vadă o competiţie la PMP unde să învingă cel mai bun".

Elena Udrea, la Jocuri de Putere, ora 23.00

Partidul Mişcarea Populară şi Mircea Diaconu au obţinut cel mai mare scor electoral printre electoratul de la oraş. Cel puţin aşa se arată într-un document intern al PMP, obţinut de ziarul Adevărul. În document se arată că Mişcarea Populară a obţinut cel mai bun scor electoral şi în Bucureşti. În plus, faptul că anul acesta au fost mai mulţi oameni la vot se datorează şi PMP-ului care a mobilizat alegătorii, mai scrie în analiza efectuată de partid.

Mai multe articole despre:
alegeri candidat Elena Udrea preşedinte PMP