MENIU

ELENA UDREA a vorbit despre MISTERIOSUL DINEU de la COTROCENI de luni seară

ELENA UDREA vorbeşte despre MISTERIOSUL DINEU de la COTROCENI de luni seară

Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale, a vorbit, la JOCURI DE PUTERE, despre dineul de luni seară de la Cotroceni.

"Şi eu m-am mirat când am văzut atâta agitaţie. Este un club politic pentru că îşi propune să atragă elitele să intre în politică. Are o conducere, sunt membră a acestui club ca foarte mulţi alţi oameni politici, a spus Udrea.

Întrebată dacă a fost invitată de Băsescu, Udrea a răspuns: "Categoric nu. Eu am fost invitată de conducerea clubului în calitate de membru al acestui club.

Udrea a mai spus că nu s-au strâns bani pentru campanie la acest eveniment, aşa cum s-a vehiculat în presă.

"Clubul are anual această întâlnire în care se discută cu cineva important din societate. Anul acesta, având în vedere că Traian Băsescu îşi termină mandatul, l-au solicitat pe dânsul să participe la întâlnirea anuală. Fiind foarte mulţi şi neavând unde să organizeze, s-a decis să se meargă la Cotroceni", a mai spus Udrea.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a participat, luni seară, la un dineu organizat la Palatul Cotroceni de Clubul Politic. La dineu, au participat politicieni, ambasadori şi directori ai unor companii străine din România.