MENIU

Elena Băsescu, ATAC VOALAT la Udrea

Elena Băsescu, ATAC VOALAT la Udrea
Elena Băsescu, ATAC VOALAT la Udrea

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a lansat, pe pagina personală de Facebook, un atac voalat la preşedintele PMP, Elena Udrea.

"Din păcate pentru cei care conduc Partidul Mişcarea Populară....", a scris Elena Băsescu, pe pagina personală de Facebook, în dreptul unei fotografii reprezentând demisia din PMP a deputatului Florin Secară.

Deputatul Florin Secară a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că, din motive personale, a decis să înceteze colaborarea cu Partidul Mișcarea Populară.

"Din motive personale care se vor afla, poate, în timp, începând de astăzi am hotărât să opresc colaborarea cu Partidul Mișcarea Populară. Vreau să mulțumesc multora dintre colegii mei cu care am colaborat foarte bine, în mare parte o echipă ok", a declarat Florin Secară.

Deputatul a precizat că deocamdată nu are în plan înscrierea într-un alt partid și că va lua în calcul o astfel de opțiune după ce se va întoarce din concediu pe care-l va petrece alături de soție și copii.

Secară a adăugat că va evalua cu mare atenție în perioada următoare evoluțiile de pe scena politică românească și în măsura în care se regăsi într-un proiect care să corespundă unor principii care vizează dezvoltarea, prosperitatea și interesul cetățenilor care l-au ales se va alătura lui. În caz contrar, el a mai spus că va continua să activeze ca deputat independent.