MENIU

EBA atacă dur COMASAREA: Este o lipsă de respect a USL pentru UE şi drumul european al României

EBA atacă dur COMASAREA: Este o lipsă de respect a USL pentru UE şi drumul european al României / Foto: MEDIAFAX

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu critică dur intenţia USL de a organiza referendumul pentru Constituţie în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare. "Reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care o are USL faţă de instituţiile UE şi drumul european al României", scrie EBA, într-o postare pe Twitter.

"Intenţia comasării referendumului de modificare a Constituţiei cu alegerile europarlamentare reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care o are USL faţă de instituţiile UE şi drumul european al României. Sunt convinsă că această idee va fi primită extrem de negativ la Bruxelles şi Strasbourg, fiind o încercare de subminare a legitimităţii Parlamentului European", scrie Elena Băsescu, într-o postare pe Twitter.

Dacă această propunere s-ar materializa, atrage atenţia europarlamentarul PDL, "întreaga logică a campaniei pentru PE ar fi dată peste cap".

"În loc să discutăm despre locul României în Europa şi ce putem face ca ţara noastră să recupereze decalajele faţă de media UE, vom sfârşi în acelaşi scandal specific politicii dâmboviţene promovate de Ponta şi Antonescu", îşi încheie Elena Băsescu postarea.