MENIU

Drept la replică al lui Florin Alexe, deputat PNL: Robert Negoiță nu are aliați printre liberali!

Florin Alexe, deputat PNL, a transmis Realitatea.net un drept la replică în privinţa articolului apărut marţi, "Cum face campanie involuntară șeful organizației PNL pentru candidatul PSD la Primăria sectorului 3".

Redăm integral dreptul la replică:

"În această săptămână de campanie electorală se ridică multe semne de îngrijorare. Observ că adversarii politici lipsiți de moralitate și scrupule au recurs la atacuri mizerabile prin care încearcă să discrediteze PNL Sector 3. Ne confruntăm cu o logică păguboasă a campaniei electorale, iar metodele securiste folosite ca armă electorală pun în pericol esența dezbaterii democratice, pe proiecte.

În mass-media a fost lansat un atac la adresa mea și mă văd nevoit să vin cu următoarele precizări.

Este incorect ca acele înregistrări ilegale să fie prezentate ca fiind recente și având legătură cu actuala campanie electorală. Ele sunt din 2014, iar opiniile pe care le exprimam acolo nu trebuie să fie scoase din context. Mai mult decât atât, la această discuție privata la care am fost invitat, în urmă cu doi ani, au participat mai multe persoane publice, care pot confirma public data și tematica discuției.

În ceea ce privește relația dintre PNL și PSD la nivelul Sectorului 3, am înțeles să fim parteneri de bună credință și să încercăm să transformăm în realitate acele proiecte pe care ni le-am asumat în fața cetățenilor la alegerile din 2012. Am înțeles să punem pe primul loc interesul publicului, și nu luptele politicianiste și demagogice. Pe parcursul mandatului, însă, a devenit tot mai evident că PSD era mult mai preocupat de propria agendă decât de buna gospodărire a banului public. A uitat de cetățeni și s-a crezut stăpân pe un teritoriu. Ruptura între partidele noastre a devenit astfel inevitabilă.

Zvonurile care spun că l-aș susține pe actualul primar al Sectorului 3 sunt false și au doar scopul de a manipula electoratul. PNL este singura forță politică în stare să reprezinte electoratul de dreapta, atât la nivel național, cât și în Sectorul 3, și singurul partid capabil să se opună PSD-ului. PNL propune la aceste alegeri oameni tineri, energici și care pot schimba în bine lucrurile.

Este trist că în campania electorală se recurge la astfel de metode inspirate din manualele fostei Securități, prin care se încearcă defăimarea unui partid și a unor politicieni. Este regretabil că în loc să ne concentrăm pe proiectele politice menite să crească nivelul de trai al cetățenilor, pierdem vremea cu diferite atacuri nedemne. Îi las pe adversarii mei politici să se ocupe de aceste lucruri, iar eu mă voi concentra pe rezolvarea problemelor cetățenilor din Sectorul 3.

Florin Alexe,

Președinte PNL Sector 3".

Mai multe articole despre:
PNL Robert Negoiţă Florin Alexe setor 3