MENIU

Dragoş Tudorache, la preluarea mandatului: MAI rămâne echidistant în alegeri!

Dragoş Tudorache, noul ministru al Internelor, a declarat la sediul MAI, la preluarea mandatului, că obiectivul său este ca Ministerul să rămână echidistant în organizarea alegerilor parlamentare.

"Vreau să mulţumesc ministrului Tobă pentru modul în care a funcţionat acest minister. Am ţinut să dau un mesaj de continuitate. Este un minister important pentru păstrarea ordinii. Ca priorităţi, este clar că, pentru acest Guvern şi pentru mine, este esenţial să avem o pregătire a alegerilor. Vom vedea calendarul de desfăşurare şi măsurile care revin MAI. Începând de maine, voi crea o structura de coordonare, de comanda care va tine legătura cu Autoritatea Electorală Permanentă şi care să poarte o discuţie cu partidele politice. (...) E important ca MAI să aibă credibilitate. MAI va rămâne echidistant în organizarea alegerilor.(..) Reorganizarea DIPI continuă", a spus Tudorache, la minister.

Noul ministru de Interne Dragoş Tudorache a depus, astăzi, jurământul. Tudorache va avea un mandat de numai 4 luni, dar o sarcina extrem de dificilă: organizarea alegerilor parlamentare.

Mai multe articole despre:
măsuri anunţ decizii Dragios Tudorache