MENIU

Dragnea, furios, sugerează că protestatarii se droghează: ”Bătăuși cu ochii injectați de ură”

Liviu Dragnea lansează o acuzație halucinantă la adresa protestatarilor care au contestat în ultimele zile mitingurile și aparițiile liderilor PSD: aceștia ar fi drogați. Mai mult, șeful PSD adoptă și un ton amenințător pentru a spune că miile de susținători PSD ar putea merge ”să vorbească” cu sutele de protestatari.

Președintele PSD Liviu Dragnea nu mai suportă protestele și îi acuză pe contestatari că se droghează și că ar fi bătăuși. 

”Oameni care sunt cu pietre, cu bâte la ei nu poți să spui decât că sunt bătăuși. Așa vrea PNL, Iohannis să conducă această țară. Cu bâta. Adică cineva care îndrăznește să aibă o altă opinie trebuie să primească o bâtă în cap”, a spus Liviu Dragnea, duminică, la Antena 3.

„Am citit foarte multe postări ale unor oameni care au fost la mitinguri, oameni tineri, unii susținători ai PSD, alții nu. Toți spuneau, pe lângă alte lucruri, privirea pe care o aveau acei oameni, acei bătăuși, o privire plină de ură, cu ochii injectați. Nu știu, nu am stat lângă ei, dar am văzut când se vorbea în grupul Rezist de jointuri. Sigur că te duci cu gândul acolo. După aia întreabă de ce să nu lăsăm țara pe mâna lor? Poți să lași țara pe mâna unor astfel de oamenii? Adică ne gândim și la viitorul acestei țări”, a mai spus șeful PSD.

Avertismentul lui Dragnea către protestatari

Șeful PSD a adoptat și un ton amenințător pentru a lansa un avertisment, voalat, pentru protestatari. 

”Dacă cineva le-ar fi spus «mergeți și discutați cu cei 70-100». Ce ar fi ieșit acolo? Asta era, 100 de oameni care înjură 30.000 de oameni. S-au abținut foarte greu și eu sunt bucuros că s-au abținut. Sper să se abțină în continuare până se termină această campanie electorală”, spune Dragnea.

Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: Un grup de bătăuși, cu bolovani, pietre și bâte!

Dragnea a insistat și la mitingul PSD de la Galați în privința ”bătăușilor” care s-ar afla printre protestatari. ”Oriunde mergem în țare este un grup de bătăuși. Este un grup de bătăuși care se ține după noi. Aseară, la Galați, au fost găsiți bolovani, pietre și bâte. Iohannis vrea să ne conducă cu bâta”, a declarat acesta.

Proteste ample au avut loc joi la mitingul PSD de la iași, dar și sâmbătă, la mitingul de la Galați.

Între timp, premierul Viorica Dăncilă a fost primită cu huidulei și proteste în mai multe județe în timpul turneului său electoral. 

Ce a pățit omul care i-a strigat lui Dragnea, la Iași: ”Moldova nu-i a ta, nimicule!” - VIDEO șocant

În intervenția sa televizată de duminică, Dragnea a lansat un atac șocant și la adresa prelședintelui Iohannis. 

Președintele PSD Liviu Dragnea susține că președintele României le-a cerut liderilor europeni sa transmita sancțiuni sau avertismente pentru România.

"Eu imi doresc sa nu mai fie Iohannis, că a adus foarte mult rău țării. Și la summit a văzut toata lumea. A fost un eveniment din bani publici pentru campania lui și a PNL. Am informații că a insistat foarte mult la liderii europeni să mai transmită o sancțiune către România sau măcar o amenințare. Nu îl interesează că aduce deservicii României", a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Mai multe articole despre:
proteste PSD Liviu Dragnea