MENIU

Dragnea: Să te ferească Dumnezeu să intri în gura Gabrielei Firea! Nu ştiu ce a avut Băsescu în cap

Dragnea: Să te ferească Dumnezeu să intri în gura Gabrielei Firea! Nu ştiu ce a avut Băsescu în cap

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus, marţi, la Bacău, la o reuniune de campanie, că "să te ferească Dumnezeu să intri în gura Gabrielei Firea", el adăugând că nu ştie "ce a avut în cap" preşedintele Traian Băsescu atunci când a făcut o serie de afirmaţii la adresa acesteia.

"Îi spuneam şi lui Victor, să te ferească Dumneazeu să intri în gura lui Gabi Firea. Eu nu ştiu ce a avut Băsescu în cap", a precizat Dragnea în faţa social-democraţilor din Bacău.

"Nu trebuie să-i fie frică nici de Victor Ponta, nici de PSD, nici de mine, ci de Gabi Firea", a mai spus Dragnea, care a arătat că el este sigur că Firea îşi va găsi mereu soţul acasă şi căreia i-a urat o viaţă fericită alături de familia sa, pe care o merită.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, au participat, marţi, la o reuniune de campanie a PSD Bacău, la care a luat parte şi Gabriela Firea.

Dragnea a ţinut un discurs după ce Gabriela Firea s-a adresat celor prezenţi.

Avocatul Lucian Bolcaş a contestat, joi, la Parchetul instanţei supreme, decizia de suspendare a urmăririi penale pentru şantaj a preşedintelui Traian Băsescu, în cazul plângerii formulate de senatorul Gabriela Firea.