MENIU

Dragnea dezminte ca e naşul viitorului ministru al Dezvoltării

Dragnea dezminte ca e naşul viitorului ministru al Dezvoltării

Liviu Dragnea crede ca premierul Victor Ponta a facut o alegere "inteleapta" atunci cand a nominalizat-o pe Sevil Shhaideh in functia de ministru al Dezvoltarii, precizand ca o cunoaste de 15 ani, dar ca nu i-a fost nas la cununie, ci doar "martor".

Fostul ministru al Dezvoltarii si-a exprimat convingerea, miercuri, ca Sevil Shhaideh "va fi un ministru foarte bun", pentru ca "nu vine maine sau astazi pentru prima oara in minister", ea fiind secretar de stat din 2012.

"Va continua ceea ce am construit impreuna. Este un minister greu, sunt dispus sa o ajut cu sfaturi. Echipa de acolo ramane, nu apare nicio schimbare majora. Decizia prim-ministrului a fost o decizie inteleapta", a declarat Liviu Dragnea, citat de ziare.com.

Intrebat despre relatia personala pe care o are cu Sevil Shhadeh, Liviu Dragnea a criticat presa, sustinand ca nu ii este nas.

"Presa a scris si a vorbit multe in aceste zile si sunt unii cetateni care lucreaza in presa care si-au permis sa isi bata joc si de unii membri din familia mea. In religia musulmana nu exista termenul de 'nas', sunt 'martori'. Nu exista termenul de 'nas' si 'fin'", a sustinut Liviu Dragnea.