MENIU

Dragnea, despre o candidatură la șefia interimară a PSD: Sunt hotărât, dar anunț când hotărăsc eu

Dragnea, despre o candidatură la șefia interimară a PSD: Sunt hotărât, dar anunț când hotărăsc eu

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că este hotărât în privința unei candidaturi la șefia interimară a formațiunii, dar că va anunța dacă va face acest demers.

"Sunt deja hotărât, dar anunț când hotărăsc eu. Eu sunt hotărât", a precizat Liviu Dragnea, întrebat dacă va candida la șefia interimară a PSD.

Dragnea a participat, joi, la o reuniune informală la sediul PSD alături de premierul Victor Ponta, președintele Consiliului Național al formațiunii, Rovana Plumb, și de secretarul general al social-democraților, Andrei Dolineaschi, scrie AGERPRES.

Ministrul Rovana Plumb și-a exprimat, miercuri, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD, dorința de a continua interimatul la conducerea partidului până la organizarea unui congres.

"Îmi asum responsabilitatea de a-mi depune în fața tuturor colegilor noștri, liderilor noștri din teritoriu și național dorința de a continua interimatul ca președinte al PSD până la organizarea congresului, congres care va fi decis de către Comitetul Executiv Național", a declarat Plumb, într-o conferință de presă, întrebată dacă dorește să continue la conducerea interimară a PSD și după CExN.