MENIU

DRAGNEA: Dacă PNL vrea să iasă de la guvernare, să o spună!

DRAGNEA: Dacă PNL vrea să iasă de la guvernare, să o spună! / Foto: MEDIAFAX

Preşedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, miercuri, că, dacă PNL vrea să iasă de la guvernare, e bine să o spună, precizând că PSD aşteaptă de la liberali să fie contactaţi într-un termen "rezonabil" pentru a discuta despre restructurarea guvernului propusă de premierul Ponta.

"Dacă vor să iasă (de la guvernare, n.r.) e bine să o spună pentru că suntem în februarie, e un an întreg în faţă, sunt măsuri serioase care trebuie adoptate în următoarea perioadă", a spus LIVIU DRAGNEA.

"Noi nu vrem să iasă de la guvernare, Doamne fereşte!, dar totuşi avem o săptămână aproape de când sunt câteva ministere în care cred că nu mai funcţionează lucrurile, gândiţi-vă la Finanţe, unde oamenii ăia de acolo nu ştiu, azi la şedinţa de Guvern va fi domnul Chiţoiu, care e demisionar...", a spus LIVIU DRAGNEA.

LIVIU DRAGNEA a arătat că din partea PSD nu sunt tensiuni referitoare la discuţiile din USL privind restructurarea Guvernului.

"Din partea noastră nu e nicio tensiune. Aşteptăm un termen rezonabil să fim contactaţi să avem o nouă întâlnire să încercăm să îi convingem odată", a spus LIVIU DRAGNEA.

Premierul VICTOR PONTA a declarat, marţi, că liberalii nu au fost de acord cu formula de restructurare a Guvernului pe care a propus-o, el arătând că discuţiile vor continua şi că restructurarea Executivului nu se va face atât timp cât nu există o înţelegere.

"Colegii liberali nu sunt de acord cu această formulă de restructuare", a spus Ponta, care nu a dat detalii privind argumentele invocate de liberali.

"Nu e politicos şi colegial să povestesc lucruri care ţin de discuţia internă. În măsura în care doresc, colegii liberali o să vă spună dânşii", a spus Ponta.