MENIU

Dragnea comentează scandalul din Justiţie şi ATACĂ intervenţia ambasadorul SUA

<p>Liviu Dragnea&nbsp;</p>

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a comentat scandalul din Justiţie şi a atacat în termeni duri intervenţia ambasadorului SUA, care şi-a exprimat îngrijorarea faţă de modificările adus legilor justiţiei.  

Dragnea a spus, la Arad: "Am văzut ce s-a încercat să se facă ieri la CSM. Şi eu sunt îngrijorat de nişte ambasadori în România care îşi permit să ne interzică şi dreptul de a începe dezbatere. Urmează să ni se interzică dreptul de a gândi.

Şi eu sunt îngrijorat de faptul că procurorii au începută să certe judecătorii. Ştiţi ce mă interesează pe mine, ca preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor, ca deputat şi ca cetăţean? Să văd ce spun asociaţiile magistraţilor şi Uniunea Naţională a Judecătorilor in România. Şi am văzut că acolo există o susţinere.

Sigur că în final decizia va fi luată în Parlament, după o cumpănire serioasă, după o dezbatere serioasă, aşezată, nu cu patimă, nu pentru a servi interesul unuia sau altuia, nu pentru a subjuga ideea de justiţie.

Am înţeles, fiecare cu îngrijorările lui. Şi eu sunt îngrijorat când ambasadorii merg la miniştri în fiecare zi să promoveze interesele unor companii străine. Cine ştie, poate cineva se gândeşte că poate şi asta înseamnnă acte de corupţie. Că sigur că dacă aţi merge dvs la un ministru să promovaţi interesele companiei (...) aţi avea o problemă", a mai spus preşedintele PSD.