MENIU

Dragnea atacă: Domnul Cioloş este foarte violent şi obraznic! Îmi dă lecţii! A ales altă cale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, uimeşte. Acesta a declarat miercuri (la „Adevărul Live”) că premierul Dacian Cioloş este „violent şi obraznic”.

"După comunicatul meu (cel în care Dragnea critica modificarea unei legi prin hotărâre de guvern n. red.), am vorbit la telefon cu domnul Cioloş şi l-am rugat să se uite cu atenţie pe comunicat, să vadă dacă nu cumva am eu dreptate (..) A spus că vine a doua zi cu explicaţii. A doua zi nu am văzut decât atacuri şi jigniri (...) Domnul Cioloş a început să îmi dea lecții și să fie foarte violent și obraznic. A ales altă cale”, a precizat Dragnea, potrivit evz.ro.

Liderul PSD a precizat că urmează să se întalnească joi cu copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu pentru a discuta "dacă, cum şi când" va fi depusă moţiunea de cenzură, dar că şansele ca aceasta să nu se concretizeze "sunt foarte mici".

"Ar conta foarte mult atitudinea premierului Cioloş. Dacă premierul Cioloş ar înţelege că şi tehnocraţii sunt oameni şi că oamenii pot greşi şi ar înţelege că nu trebuie să rămână în această greşeală sau nu trebuie să mai acopere o greşeală a unui membru al Guvernului sau a unor funcţionari din Ministerul de Finanţe şi ar recunoaşte că aia a fost o greşeală de la Ministerul de Finanţe pe care a preluat-o fără să analizeze cum trebuie, atunci s-ar putea să mai fie o şansă de discuţie", a menţionat Dragnea, cu referire la scandalul facilităţilor pentru veterani.

Social-democratul s-a arătat deranjat de tehnocraţii ''foarte răi la vorbă şi foarte obraznici'', adăugând că a avut o discuţie telefonică cu premierul Dacian Cioloş imediat după comunicatul iniţial în care ameninţa cu moţiunea de cenzură în care şeful Executivului ar fi fost mai amabil decât în declaraţia ulterioară oferită MEDIAFAX în care l-a atacat pe liderul PSD.