MENIU

Dragnea, supărat pe un candidat ALDE: S-a implicat în cursă pentru a-l ajuta pe candidatul UDMR!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, ales din partea USL, în prezent candidatul ALDE la Primărie, că s-a hotărât să candideze pentru a-l ajuta pe reprezentatul UDMR să câştige, scrie Agerpres.

"Eu am înţeles că domnul Ştef s-a implicat în această cursă pentru Primăria municipiului Satu Mare nu pentru a câştiga, ci pentru a ajuta candidatul UDMR, având o negociere, înţeleg, pentru un post la Consiliul Judeţean, şi asta mi se pare că este un lucru care arată o oarecare lipsă de caracter, pentru că atunci când te implici într-o cursă pentru primăria municipiului, aşa cum este Satu Mare, cu o situaţie destul de sensibilă, cu gândul că tu de fapt vrei să ajungi în alt post, asta înseamnă că păcăleşti oamenii", a spus Dragnea.

El a precizat că a făcut referire la Adrian Ştef pentru că acesta s-a "lăudat" cu realizările pe care le-a făcut PSD când a fost la guvernare. "Am făcut referire la dumnealui pentru că am înţeles că se tot laudă prin judeţ cu marile realizări pe care le-a făcut guvernarea PSD, atât prin Programul de dezvoltare locală al Ministerului Dezvoltării cât şi prin măsurile luate de Guvernul Ponta. Aceste măsuri şi aceste acţiuni şi programe de dezvoltare, care înseamnă peste 700 şi ceva de milioane de lei intraţi în Satu Mare au fost făcute pentru comunităţi, n-au fost făcute pentru primari. Dar este incorect să ai o asemenea atitudine", a explicat Dragnea.