MENIU

Două birouri din Primăria Sectorului 5, mutate într-un mall. Vor lucra 40 de funcţionari

Birourile de evidenţă a persoanei şi un punct de lucru al Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale Sector 5 vor funcţiona, din toamnă, în incinta Liberty Mall (strada Progresului 151 - 171), anunţă Primăria Sectorului 5. 

Birourile de evidenţă a persoanei şi un punct de lucru al Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale Sector 5 vor funcţiona, din toamnă, în incinta Liberty Mall (strada Progresului 151 - 171), anunţă Primăria Sectorului 5. Programul de lucru cu publicul pentru ambele departamente care îşi vor desfăşura activitatea în incinta Liberty Mall va fi de luni până vineri, în intervalul orar 9,00 - 20,00, iar sâmbăta, de la 9,00 la 14,00, precizează Agerpres.

Potrivit sursei citate, 40 de funcţionari se vor afla la dispoziţia cetăţenilor care doresc să întocmească şi să preschimbe documentele de identitate sau să obţină dovada adresei de domiciliu.

Aceştia vor oferi şi informaţii despre activitatea celorlalte departamente ale Autorităţii Locale Sector 5. De asemenea, va fi suplimentat numărul birourilor de preluare imagini necesare întocmirii documentelor de identitate şi se va lucra în schimburi pentru a se reduce timpul de aşteptare şi a fi evitată aglomerarea ghişeelor.

Birourile de evidenţă a persoanei funcţionau până acum în cadrul celor patru secţii de poliţie din sector, în timp ce Serviciul de Constatare şi Impunere Persoane Fizice nr. 2, care va fi mutat în Liberty Mall, în sediul din Piaţa Naţiunile Unite nr. 3-5