MENIU

DOLIU în PNL. Primarul a murit, după o luptă grea cu o boală înfiorătoare

DOLIU în PNL. Primarul a murit, după o luptă lungă cu o boală înfiorătoare

Primarul comunei Băișoara, Minodora Luca, a decedat, miercuri, la locuința sa, după ce a avut probleme de sănătate, pe care însă nu le afișa.

În urmă cu câteva zile, înainte de Sărbători, se bucura, printr-o postare pe Facebook, că s-a reîntâlnit cu fiica sa și cu un unchi, venit și el de departe.

"Să vă bucuraţi unii de ceilalţi pentru că asta este tot ceea ce contează, cu adevărat, pe această lume!", era esența mesajului pe care primărița din Băișoara l-a transmis celor dragi, prin intermediul rețelei de socializare, chiar în 24 decembrie 2017, în ajun de Crăciun, care avea să fie ultimul Crăciun pentru ea.

În 30 decembrie 2017 au apărut primele semne că ceva nu este în regulă. Primărița din comuna Budești, din Republica Moldova, care o cunoștea foarte bine pe primărița din Băișoara, a pus un anunț tot pe rețeaua de socializare: "Ma rog Dumnezeu sa facă o minune si s-o readucă in rândurile noastre din segmentul dintre viaţă şi moarte", scrie Ziua de Cluj.

În 14 decembrie 2017, primărița din Băișoara anunța, cu bucurie, că a semnat două proiecte de finanțare pentru localitatea pe care o conducea. Erau ultimele ei zile, în slujba unei comunități care a reales-o și a reales-o de câte ori a candidat!

Mandatul câștigat în anul 2016, candidând din partea PNL, era cel de-al șaselea mandat de primar. În decursul carierei sale a primit mai multe distincții, pentru activitatea depusă în administrația locală, ceamnai importantă fiind aceea de "Primar de 5 stele".

Atribuțiile de primar vor fi preluate de viceprimarul localității, iar Guvernul va trebui să organizeze alegeri locale anticipate parțiale, la o dată care va fi anunțată ulterior.

Mai multe articole despre:
Minodora Luca