MENIU

Dispută între conducerea PNL şi şefii din teritoriu, din cauza parlamentarelor. Ce indică sondajul

Tensiuni in PNL, inainte de desemnarea candidatilor pentru parlamentare! Liderii din teritoriu sunt nemultumiti ca nu isi vor putea impune listele si vor avea nume impuse de la Bucuresti. Cine nu isi plateste datoriile, n-are dreptul sa propuna candidati, vor sa transmita in tara liderii de la centru. Pe de altă parte, Comisia de unificare a PNL a discutat, marţi, sondajele de opinie comandate de partid potrivit cărora premierul Dacian Cioloş ar avea în jur de 43% din intenţiile de vot în sondajul pentru Bucureşti şi 30% în sondajul naţional, au declarat surse din PNL.

Liderii din teritoriu sunt nemultumiti ca nu vor primi candidati impusi de la centru. Multi liberalii cunoscuti nu vor avea unde sa candideze in Bucuresti, asa ca vor cauta locuri in tara Liberalii vor ca cine nu isi plateste datoriile sa nu poata propune candidati Filialele Botosani, Constanta, Covasna, Harghita, Iasi, Mures n-au platit nicio cotizatie in 2016.

Comisia de unificare a PNL a discutat, marţi, sondajele de opinie comandate de partid potrivit cărora premierul Dacian Cioloş ar avea în jur de 43% din intenţiile de vot în sondajul pentru Bucureşti şi 30% în sondajul naţional, au declarat surse din PNL. Liberalii l-au invitat de mai multe ori pe Dacian Cioloş să facă parte din partid. Cea mai recentă declaraţie este cea a liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, care a spus că l-ar dori premier şi după alegerile parlamentare, chiar dacă nu se va înscrie în partid.

Buşoi a mai spus că PNL este deschis pentru candidatura unor membri ai Cabinetului Cioloş, pe listele partidului. Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea a declarat duminică, întrebat în legătură cu o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, că acest lucru va fi într-o formulă pe care o va decide premierul Dacian Cioloş, dacă va fi cazul.