MENIU

Discurs uluitor! Cu cine sunt sfătuite fețele bisericești să voteze!

Apele se agită tot mai mult înaintea alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie. 

Pe grupurile de WhatsApp PSD circulă o înregistrare în care se aude cum fețelor bisericești li se induce ideea că trebuie să voteze un anumit candidat, este vorba despre candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

"Fratilor, avand in vedere ca alegerile se apropie si ca este un duh rau care pluteste, va spun care va fi pozitia fratiei in urma consultarii cu mai multi parinti. Vom vota cu Viorica Dancila. Chiar daca, intr-adevar, nu este candidatul cel mai dorit de noi, dar in raport cu Iohannis este raul cel mai mic. Vrem, nu vrem, desi suntem anti-PSD, PSD a marit salariile profesorilor, doctorilor, a oprit exodul doctorilor catre Occident.

Deci, la ora actuala, fiind si ortodoxa, fiind mama care a infiat un copil, consideram ca ea este raul cel mai mic. Nu spunem ca este asa cum ar fi trebuit sa fie, ne-am fi dorit un candidat adevarat, dar acesta este neamul la ora actuala. Dar in niciun caz nu vom vota Iohannis. Si mie mi-a fost greu sa iau aceasta decizie, dar m-am consultat cu inalti parinti, cu oameni pe care cu totii ii iubim. Va iubesc si Doamne-ajuta!" este mesajul care se aude pe înregistrare și care aparține, potrivit mărturiilor, unui lider al unei Frății Ortodoxe.

Românii vor vota pe 24 noiembrie, în turul II al alegerilor prezidențiale, următorul președinte al României.

Klaus Iohannis, președintele în funcție, susținut de PNL, se duelează cu Viorica Dăncilă, fost premier și actual președinte PSD și candidat din partea acestui partid.

Mai multe articole despre:
viorica dancila PSD inregistrare audio