MENIU

Directorul Tel Drum, Petre Pitiş: Nu am nicio relaţie cu Liviu Dragnea. Deţin 50% din companie

Noi audieri în dosarul Tel Drum. Petre Pitiș, directorul Teldrum, a ajuns din nou la DNA, pentru o nouă întâlnire cu procurorii. Alături de fostul director al acestei societăți, Pitiș este suspect într-un dosar de corupție deschis anul trecut în urma unui denunț.

"Nu am nicio relație personală cu Liviu Dragnea. Nu l-am întâlnit nici când era președinte la Consiliul Județean. Nu a semnat dumnealui contractele din partea Consiliului Județean pe care le-am câștigat la licitație - erau semnate de un vicepreședine al Consiliului Județean", a declarat directorul Teldrum.

Petre Pitiș a afirmat că deține pachetul majoritar al acțiunilor la Teldrum, alături de alți cinci acționari minoritari.

Întrebat de jurnaliști dacă liderul PSD Liviu Dragnea se numără printre acționarii Teldrum ori dacă are vreo legătură cu această companie, Petre Pitiș a răspuns: "Dețin peste 50% din companie. Mai sunt cinci acționari minoritari. (nr. Liviu Dragnea) nu se numără și nici nu s-a numărat din 2007 de când conduc firma".