MENIU

Diana Șoșoacă: Șansa AUR e să îl dea jos pe George Simion. Înregistrarea-bombă prezentată de Anca Alexandrescu, în emisiunea "Culisele Statului Paralel"

Diana Șoșoacă / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Senatoarea Diana Șoșoacă a comentat în cadrul ediției de duminică seara a emisiunii "Culisele Statului Paralel" de la Realitatea PLUS o înregistrate-bombă făcută publică de moderatoarea emisiunii, jurnalista Anca Alexandrescu, în care liderul AUR George Simion se auzea spunând - contextul este încă neclar - că "ar pupa în fund pentru 2000-3000 de euro".

"Si pentru un Fundraising ... un astfel de om vinde Romania?! Ce legatura are cu suvernanismul? Nu va suparati, dar este om politic, este parlamentar. Nu ai voie, este ilegal sa faci asa ceva. Omul asta vrea sa ajunga presedintele Romaniei. Pupand in fund pentru 2-3000 de euro. Va dati seama ca omul asta va vinde Romania? Sansa AUR-ului este sa il dea jos pe George Simion", a afirmat Diana Sosoaca.

Ulterior, Anca Alexandrescu a spus ca a primit un mesaj in timpul emisiunii prin care i s-a comunicat ca inregistrarea ar fi facuta in vremea cand George Simion aduna banii pentru un autocar. 

Ea a mentionat, de asemenea, ca a cerut un punct de vedere de la liderul AUR, insa acesta a refuzat sa explice contextul in care a facut declaratia respectiva.