MENIU

Diana Șoșoacă, după linșajul mediatic la adresa trustului Realitatea: Dacă vă imaginați că scăpați de atacurile furibunde ale serviciilor, vă înșelați. Vor încerca să vă desființeze

Senatorul independent Diana Șoșoacă
Senatorul independent Diana Șoșoacă

Senatorul independent Diana Șoșoacă susține că atacurile furibunde la adresa trustului Realitatea Plus, după lansarea campaniei privind naționalizarea companiei Petrom, arată cât de puternice sunt interesele Vienei, dar și ale altor puteri europene, în rândul politicienilor și instituțiilor de forță din România. Din această perspectivă, Șoșoacă a comentat și atacurile lansate de presa aservită la adresa Realitatea Plus.

"Dacă dumnevoastră credeați că o să scăpați de atacurile furibunde ale sistemului de servicii românesc, austriac și german, pentru că de fapt Germania instigă Austria și Olanda să nu ne permit accesul în Schengen, deci dacă vă imaginași că scăpați de atacuri și nu veți suferi repercursiuni, vă înșelați.

Eu de când m-am luat de ei, de vreo 2 ani de jumătate, pățesc nenumărate lucruri. Deci dacă eu, un simplu om, avocat, ce-I drept, iar acum senator, am pățit așa ceva și sunt amenințată, și mi se inventează dosare penale, dumneavoastră (Realitatea Plus) credeați că nu veți păți nimic?" a afirmat senatoarea independentă, într-o intervenție telefonică. 

Diana Șoșoacă a comentat și acuzațiile aberante lansate la adresa trustului Realitatea de către jurnaliștii g4media.ro, în urma seriei de emisiuni-eveniment "Culisele Statului Paralel" în care s-au făcut dezvăluiri care au alertat până și Direcția Națională Anticorupție. 

"Vă dați seama că aici există numai legătură de servicii, nu numai românești, ci și străine?!
(...) Este normal să pățiți așa ceva. Să vedeți de ce atacuri veți avea parte de la CNA și cum vor încerca să vă desființeze. Eu, prin demersurile mele, dvs cu Realitatea Plus si demersal privind naționalizarea Petrom, suntem împotriva unui sistem care a trădat interesul național, al cărui unic scop este de a obține control total asupra resurselor naturale. Europa nu mai este ceea ce a fost, este coruptă și lipsită de orice principii", a afirmat Diana Șoșoacă.