MENIU

Dezbinarea reziștilor atinge cote uriașe. Reacția șocantă a unui fost ministru la adresa unui fost membru USR: Minte ca un porc!

Dezbinarea reziștilor atinge cote uriașe. Reacția șocantă a unui fost ministru la adresa unui fost membru USR: Minte ca un porc!/ Arhivă foto

Scandalul din tabăra reziștilor ia amploare. După rezultatul dezastruos de la alegerile locale, a început dezbinarea între membrii de vârf. Valeriu Nicolae, fost secretar de stat la Ministerul Muncii în guvernul Cioloș, și membrul USR Cristian Ghinea sunt la cuțite. Aceștia s-au jignit și au lansat acuzații fără precedent. Cei doi s-au acuzat reciproc de bullying și concurență neloială. 

După scandalurile interne din partidul reziștilor și rezultatul dezastruos de la alegerile din 9 iunie, membrii USR au început să se atace, iscând un scandal fără precedent. Cearta, presărată cu acuzații și atacuri personale, a fost declanșată de un articol scris de Valeriu Nicolae, care acuza metodele folosite de actuala echipă de conducere a USR pentru a-și consolida puterea.

Disperarea reziștilor atinge cote maxime! Cum vrea Clotilde Armand să influențeze opinia publică: circ total

Scandalul dintre cei doi a apărut în urma tensiunilor din partid și a opiniilor contrare. Cristian Ghinea, fostul ministru al fondurilor europene, cunoscut pentru scandalurile pe care le face și atacurile la membrii din interiorul partidului, l-a atacat pe Valeriu Nicolae în urma unor opinii contrare. Drept replică, fostul secretar de stat a spus că deputatul este o rușine pentru partidul pe care îl reprezintă.



Cristian Ghinea este cunoscut pentru modificările pe care le-a inițiat în legea pensiilor și implicarea acestuia în proiectul PNRR. În cadrul unei emisiuni , acesta a declarat că românii vor munci până la moarte.

Reporter: La o speranță de viață de 70 de ani, credeți că cineva dorește să iasă din câmpul muncii cu pcioarele înainte?!

Cristian Ghinea: Păi asta este prezumpția pe care merge și sunt foarte mulți oameni care vor opta așa.

Reziștii sar la gâtul foștilor parteneri. După Elena Lasconi, încă un nume greu din USR critică alianța cu PMP și Forța Dreptei

Fostul ministru al fondurilor europene, a demisionat din partidul reziștilor doar pentru a oferi consultanță aceleiași formațiuni politice pentru suma de cinci mii de euro pe lună. Tot Cristian Ghinea a făcut scandal anul trecut în fața sediului DNA legat de investițiile MAI:
"Asta e ste BMW - masina de politie pe care o ia Politia Romana. Este singura masina c are are inaltimea potrivita si cutie de viteza 8+1. Skoda nu poate prticipa la aceasta licitatie: ii lipsesc cativa milimetri". 

Clotilde Armand cere restartarea reziștilor! Regrupare după eșecul alegerilor