MENIU

Deputatul PSD Adrian Solomon, implicat într-un nou SCANDAL: "Te freci ca porcul de gard" - derapaj major

Adrian Solomon, deputat PSD/ Inquam Photos: George Calin

Nou derapaj public al deputatului PSD Adrian Solomon! Acesta a lansat jigniri pe pagina sa de Facebook la adresa deputatului USR Mihai Botez, după ce un conflict a izbucnit între cei doi pe tema curățeniei din orașul Bârlad. Solomon îl acuză pe deputatul USR că ar fi vinovat pentru mizeria din oraș. Vara trecută, social-democratul a fost implicat într-un scandal după ce a refuzat să poarte masca de protecție într-o shaormerie. 

"Loaza specializată chipurile în economie europeană atacă sub centură(crede el!) despre câte-n lună și în stele. E greu să vorbești cu mine ca un profesionist pentru că, pe când tu erai elev la liceul Eminescu, eu eram profesor la Codreanu" - așa își începe postarea pe Facebook deputatul PSD, Adrian Solomon. Jignirile îi sunt adresate lui Mihai Botez, după ce acesta din urmă a postat un mesaj pe pagina sa în care susținea că de vină pentru mizeria din Bârlad ar fi vicepreședintele social-democraților.

"Că tu te “freci ca porcul de gard” de mine, de vreo doi ani, zugrăvind-mă în fel și chip pe pagina ta oficiala, a USR Bârlad, dar și pe zeci de conturi false deținute de tine sau de angajatul tău, e dovadă de activism civic și politic după mintea ta, iar eu ar trebui să tac în continuare că e obligația mea să te/vă suport", mai scrie acesta.

Nu este prima dată când deputatul PSD ajunge în atenția opiniei publice. În perioada pandemiei, Adrian Solomon a mai fost implicat într-un scandal răsunător alături de colegul său de partid, Ioan Irinel Stativă, când cei doi au intrat într-o shaormerie fără mască de protecție. Angajații localului le-au atras atenția, moment în care demnitarul a început să arunce comentarii rasiste la adresa casierului.

"Dr cine esti tu, bai, de-mi ceri mie masca? Bai Mustafa: ia arata-mi documentele ca ai dreptul sa muncesti in Romania! Ai ajuns sa muncesti ilegal in Romania, panarama de om", spunea, la acea vreme, deputatul.

Personalul localului a fost nevoit să sune la poliție. Când au sosit echipajele, deputatul s-a luat la ceartă și cu oamenii legii: "Daca el ma ia pe mine cu masca, tu il iei pe el cu cartea verde? Nu te intereseaza daca are dreptul sa lucreze in Romania, dar eu sa port masca..."

Cei doi agenți de poliție i-au amendat pe deputați pentru că au refuzat să poarte masca de protecție, au făcut scandal și i-au jignit.