MENIU

Deputatul Nicolae Păun, cunoscut ca "Nicky Scorpion", petrecere cu grătar înainte de decizia DNA

Nicolae Păun, deputatul care ieri a fost salvat temporar de la arest, după ce colegii lui au plecat de  la şedinţa de plen, votul nemaiavând loc, a decis să îşi ia rămas bun de la colegii săi din Partida Romilor, printr-o petrecere cu grătar, scrie evz.ro

Fiind ferm convins că va ajunge în spatele gratiilor, deputatul Nicolae Păun şi-a luat adio duminică, de la prietenii şi colaboratorii săi din Partida Romilor „Pro-Europa”.

Concret, potrivit surselor EVZ, Păun a organizat un grătar cu zeci de mititei, fripturi şi cârnăciori, chiar în incinta complexului comercial „Niky Scorpion”.

Morocănos şi vizibil nedormit, el a susţinut că ştia de aproximativ un an că a intrat în vizorul DNA şi, totodată, şi-a manifestat speranţa că viitoarea condamnare îl va ţine în penitenciar cel mult cinci ani. Atmosfera a fost asemănătoare cu cea de la un parastas.

Unii lideri ai Partidei nu s-au sfiit să izbucnească în plâns, fiind de părere că tragerea pe linie moartă a lui Niky Scorpion se va solda cu un adevărat dezastru pentru gruparea pe care a condus-o. La tristul festin nu a participat Iulian Paraschiv – omul de casă al lui Păun şi manager al mai multor proiecte europene derulate de Partidă –, care, susţin sursele noastre, a dispărut din Bucureşti de câteva zile.