MENIU

Deputatul AUR care "rupe chiloți" va fi exclus din partid. George Simion: Are probleme cu alcoolul

Titi Stoica - AUR (cu fața)

Liderul AUR, George Simion, a afirmat miercuri seară, la un post TV, că deputatul Ciprian-Titi Stoica va fi exclus din partid. Politicianul a fost acuzat că a sunat, noaptea, mai mulți deputați de la alte partide și i-ar fi înjurat. Una dintre înregistrări a ajuns în spațiul public și dovedește acuzațiile. Simion a afirmat că parlamentarul ar avea probleme cu consumul de alcool.

"Are o problemă cu alcoolul, mulți români suferă de această patimă. Nu face cinste Parlamentului. Da, o să-l excludem, noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu", a declarat Simion la un post TV.Ț

"Este bine să nu ținem gunoiul sub preș. A încălcat statutul parlamentarului AUR. Există o prevedere să nu faci de râs partidul și grupul din care faci parte", a mai afirmat George Simion.

 

Inițial, Stoica a negat derapajele, iar când înregistratea a ajuns în spațiul public a afirmat că nu-și mai aduce aminte. 

Dovada derapajului halucinant al parlamentarului AUR a fost oferită de parlamentarul PSD Gheorghe Șoldan. Acesta a înregistrat dialogul nocturn, iar anumite pasaje sunt greu de reprodus.

Mai multe articole despre:
titi stoica iti rup chilotii deputat beat