MENIU

Deputat PSD, avertisment pentru Dragnea: Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting!

Adrian Solomon, deputat PSD, a ținut să îl avertizeze pe Liviu Dragnea, în privința mitingurilor pe care PSD le va organiza în țară.

”Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să faca minting”, a spus Solomon, la grupul PSD, la Camera Deputaților. Acesta a mai adăugat că nu va participa la protestul de pe 9 decembrie, întrucât are ”altă treabă”.

Reamintim că social-democrații încep protestele împotriva așa-numitului „stat paralel” care, spun cei din conducerea PSD, i-ar împiedica să guverneze. Cu această ocazie, PSD lansează haștagul #AJUNGE – și stabilește în ce orașe vor fi organizate manifestații. Cel mai probabil, mitingurile vor fi organizate odată cu cel aprobat deja la Craiova – adică sâmbătă, pe 9 decembrie.

Mitingul organizat la Craiova de către PSD Dolj în data de 9 decembrie a fost autorizat de primărie și, potrivit anunțului postat pe rețelele de socializare de către organizatori, manifestarea a fost denumită "Hai la Universitate,/Să le spunem că #AJUNGE".

Punctul central al mitingului, la care sunt așteptate să participe circa 30.000 de persoane din județul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marș pe str.A.I.Cuza, până la intersecția cu Calea București, cu întoarcere pe Calea București — Universitate.

"Hai la Universitate,/Să le spunem că #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclamă România înaltelor porți!/ cu manipulările soroșiste!/ cu obrăznicia cu care vor să confiște votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!" este mesajul transmis de organizatori pe afișul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina de facebook.

Mitingul se va desfășura în intervalul orar 15.00 — 17.30.

Mai multe articole despre:
măsuri PSD anunţ Liviu Dragnea Adrian Solomon