MENIU

Deputat PP-DD: Mai mulți parlamentari au fost excluși în cursul nopții din partid fără dezbatere

Deputat PP-DD: Mai mulți parlamentari au fost excluși în cursul nopții din partid fără dezbatere

Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru a declarat, miercuri, că mai mulți parlamentari, membri ai grupului PP-DD din Camera Deputaților, au fost excluși din partid, în cursul acestei nopți, precizând că această decizie va fi contestată la Comisia Națională de Etică.

"Devine o practică în partidele care pierd alegerile, cei care ar trebui să plece îi exclud pe ceilalți. Mai mulți parlamentari au fost excluși în cursul nopții, fără niciun fel de dezbatere, fără niciun fel de discuție. Grupul parlamentar (PP-DD) rămâne același. Avem o nouă conducere. Este domnul Daniel Fenechiu, un nou vice-lider — sunt eu, și un nou secretar, domnul Burlacu, și rămâne în continuare valabilă decizia de a denunța protocolul cu PSD", a afirmat Ciuhodaru la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că Grupul parlamentar PP-DD funcționează de mai mult timp independent de deciziile partidului.

"Am cerut ca actuala conducere să facă un pas în spate, să-și dea demisia și să-și asume responsabilitatea pentru eșecul pe direcție politică. Solicităm totodată convocarea unui congres pentru alegerea unei alte structuri în PP-DD. Nu vor să facă acest lucru, le doresc succes", a mai precizat Ciuhodaru.

Liderul deputaților PP-DD, Daniel Fenechiu, a anunțat, miercuri, pe Facebook, că Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Dalca, Gabriela Anghel și Mihai Deaconu au fost excluși din partid.