MENIU

Deputat PNL: Gabriel Oprea era cu două persoane în maşină. Una dintre ele, o consilieră apropiată

Deputatul PNL Dan-Cristian Popescu susţine că la momentul accidentului în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină vicepremierul Gabriel Oprea era în maşină cu două persoane, ”între care şi o consilieră suspect de apropiată”, scrie Mediafax.

”Am informaţia că la momentul producerii accidentului în maşina domnului Oprea se mai aflau două persoane, între care şi o consilieră, se aude, suspect de apropiată! Dar pentru a evita orice confuzie, îl invit să ne spună public dacă este adevărat sau nu!”, a scris deputatul liberal pe contul său de Facebook.

Luni, la aproape o săptămână de la accidentul în care şi-a pierdut viaţa Bogdan Gigină, ministrul de Interne Gabriel Oprea a susţinut prima declaraţie de presă pe această temă, el spunând că a ales să tacă "din respect pentru familia îndurerată".

"În ceea ce mă priveşte, speculaţiile potrivit cărora în activitatea mea aş fi încălcat legea sau aş fi folosit dispozitivul de însoţire în trafic fără temei legal, vă asigur că acestea sunt complect (sic!) nefondate. Ministerul de Interne şi structurile din subordine au asigurat sprijin în desfăşurarea anchetei şi vom pune în continuare la dispoziţia Parchetului toate documentele şi informaţiile solicitate", a mai spus Gabriel Oprea.