MENIU

Denise Rifai îl pune la punct pe ministrul de Finanţe: Nu mai aveţi ce investiga!

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii Talk News, de la Realitatea TV, Talk News, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj către ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, după ce în emisiunea sa a prezentat o serie de documente exlusive privind casele preşedintelui Iohannis. "Domnule ministru, citiți va rog documentele! Va ia doar 5 minute!!!! Nu mai aveți CE investiga!", spune jurnalista Realitatea TV.

"Imediat după încheierea emisiunii mele, la un alt post de televiziune, ministrul Finanțelor Publice continuă însă jocul fals al lui Dragnea.

Domnule ministru, citiți va rog documentele! Va ia doar 5 minute!!!!

Nu mai aveți CE investiga!

PS: Asta, doar dacă nu vreți să va faceți de ras prin studiouri de televiziune! Nu va mai bazați pe jurnaliștii care nu-și fac treaba corespunzător, că s-ar putea să mai dați peste unii care-și fac meseria! ", a scris jurnalista Realitatea TV, pe pagina sa de Facebook.

Teodorovici, atac voalat către Realitatea TV, după dezvăluirile privind casa lui Iohannis

După ce în cadrul emisiunii Talk News, Realitatea TV a prezentat o serie de documente din care reiese că atât Ministerul de Finanţe, cât şi ANAF, nu au habar de statutul juridic al casei preşedintelui Klaus Iohannis şi că şi-au dat cu stândul în dreptul în declaraţiile publice făcute, Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, a atacat voalat Realitatea TV.

"V-am pregătit dezvăluiri-bombă despre casa președintelui Klaus Iohannis! Avem documente, pe care le vom prezenta punct cu punct - din care reiese că două mari instituții ale statului român, Ministerul de Finanțe și ANAF, și-au dat cu stângul în dreptul în acest caz. Și nu prea au habar care e statutul juridic al clădirii", a afirmat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Talk News, de la Realitatea TV.

După aceste dezvăluiri, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că va legea Insolvenței va fi schimbată radical.

”O să vă spun aşa în general, ca să nu se simtă unii sau alţii vizaţi. Cadrul legal pe insolvență trebuie schimbat radical (...). Termenele să nu mai fie data aşa «a la long». Trebuie să fie un singur termen, dacă l-ai încălcat faliment să scrie pe firmă. Aceste lucruri nu sunt legale și morale și se vor schimba cu modficarea acestei legi”, a declarat ministrul Finanțelor, la Antena 3.

Citeste aici DEZVĂLUIRILE-BOMBĂ făcute de REALITATEA TV privind casa lui Iohannis