MENIU

Dăncilă, huiduită și la Sărbătoarea borșului din Jurilovca, după porția de insulte de pe litoral

După ce a fost huiduită în mai multe rânduri pe litoral, Viorica Dăncilă s-a trezit contestată și la Jurilovca, la Sărbătoarea borșului. 

O politică civilizată se face cu respect, a declarat duminică, la Jurilovca, premierul Viorica Dăncilă, care a reacționat astfel la huiduielile care i s-au adresat când a vizitat Sărbătoarea borşului lipovenesc.

"Oamenii au opţiuni politice diferite şi ştim că la noi politicul şi-a pus amprenta foarte tare în ultima perioadă. Este opinia dumnealor. Eu tuturor membrilor de partid, tuturor social-democraţilor le-am spus că nu este oportun să fluiere, să vorbească urât. Cred că o politică civilizată este o politică care se face pe proiecte, pe respect, pentru că respectul impune respect", a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

Viorica Dăncilă a fost întâmpintă cu proteste şi înainte de întâlnirea cu pensionarii, pe litoral. Protestatarii au strigat "analfabeta", în timp ce susţinătorii PSD încercau să îi acopere.

Aparent sătulă de proteste, premierul s-a gândit la o soluție. ”Eu cred ca aceste Parlament trebuie să adopte un act prin care calomnia și defăimarea să fie oprite, nu asta este poporul român”, a spus Dăncilă.

Dăncilă, huiduită și azi la mare: ”Analfabeta!”. Premierul vrea incriminarea calomniei și defăimării

Mai multe articole despre:
PSD calomnie defăimare jurilovca Viorica Dăncilă