MENIU

Dan Vasile: Să-ți fie rușine, domnule Traian Băsescu! Și iartă-mă că te citez!

"Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu" este o expresie care a devenit celebră în Romania, în decembrie 2009, după o conferință de presă susținută de Traian Băsescu.

    "Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu" este o expresie care a devenit celebră în România, în decembrie 2009, după o conferință de presă susținută de Traian Băsescu. Totul a pornit de la "războiul" dintre omul de afaceri Dinu Patriciu, între timp  trecut în neființă, si președintele României de atunci, în urma publicării în ziarul Gardianul a unei înregistrări video in care Traian Băsescu părea că lovește un copil. Este vorba de celebrul "pixel albastru", despre care Institutul Național de Expertize Criminalistice a spus într-un raport oficial că ,,înregistrarea  nu este autentică".

       După acest verdict, Traian Băsescu a jubilat și a spus următoarea frază: "Unii vor să câștige alegerile prin realizarea unor falsuri și minciună". A reușit să păcălească și atunci, după ce a insinuat că Geoană este omul lui SOV.

          Geoană a fost sfătuit de Ponta, consilierul lui de campanie, să mintă și să nege vizitele la Sorin Ovidiu Vîntu. Rezultatul? Băsescu a câștigat alegerile, iar țara a devenit un teatru de război între susținătorii și adversarii lui Băsescu. Alegătorii au sancționat dezastrul abia în 2014. Sătui de Băsescu și jocurile lui murdare, românii au spus "Nu" altui impostor. Este vorba de Victor Viorel Ponta, premierul, inculpat, care fuge de lege. 

         Abia pensionat din funcția de președinte, Traian Băsescu nu are însă decența să se abțină, uită de problemele pe care familia sa le are cu legea, și continuă să dea indicații prețioase, ca știm noi cine, pe un ton răutăcios și ireverențios. Vorba dumneavoastră domule Traian Băsescu...Să-ți fie rușine!

Mai multe articole despre:
Dinu Patriciu Traian Băsescu Dan Vasile