MENIU

Dan Diaconescu și Traian Băsescu, măcel în direct. Cum îi acuză Diaconescu pe Băsescu și Coldea

Dan Diaconescu și Traian Băsescu, măcel în direct. Cum îi acuză Diaconescu pe Băsescu și Coldea

Confruntare în direct la Realitatea Plus între Dan Diaconescu și Traian Băsescu, după ce Diaconescu a aruncat bomba cu privire la faptul că banii rămași în urma răpirii jurnaliștilor în Irak au fost împărțiți în fața fostului președinte. Acesta a aruncat cu acuzații grave și a explicat cum Traian Băsescu știa de cum funcționează mafia coldistă și de implicarea pe care o avea generalul negru la cel mai înalt nivel. 

Băsescu: Cred că eu pot înțelege stresul, tensiunile prin care a trecut domnul Diaconescu sau nu pot accepta șirul de fantezii pe care le exprima fără a le clarifica. În primul rând spuneți că s-au împărțit la mine în birou.

Diaconescu: Nu am spus că la dumneavoastră, am spus ca într-un birou important.

B: Nu, nu, nu, nu, deci spuneți că la mine în birou s-au împărțit bani rămași din Irak de la ziariști. Cum Coldea a venit cu mine la OTV și a furat tortul, ceva de genul asta.

D: Nu a furat, a zis ca îl duce la analize. L-a adus înapoi, dar mai târziu.

B: Domnul Diaconescu, SRI-ul nu are în atribuțiuni protecția președintelui. Deci, ați putea fi credibil daca nu ați spune atâtea minciuni, domnul Diaconescu.

D: Păi și atunci ce căuta mereu pe lângă dumneavoastră tipul ăsta?

B: Păi da cine, ce tip, despre cine vorbiți? Despre Coldea?

D: Coldea ăsta, da.

B: Dar Coldea nu a fost niciodată pe lângă mine. Domnul Diaconescu a creditat o alta minciună, că ar fi fost Coldea pe lângă mine. Pai dumneavoastră l-ați invocat de multe ori pe Coldea în tara asta, mă tem că nu știți cu cine vorbeați.

D: Ok, oricum nu v-am invocat pe dumneavoastră, dar faptul ca va simțiți cu musca pe căciula pentru mine spune totul.