MENIU

Cum vor să profite USR-iștii de ruperea Coaliției: Elena Lasconi, derapaj grav în mediul online. Reacția șefei reziștilor, taxată de PNL

Elena Lasconi / Foto: Inquam Photos

Șefa reziștilor a răspuns invitației președintelui liberalilor printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Totul, după ce Nicolae Ciucă a chemat-o la sediul PNL și a acuzat că moțiunea anunțată de Elena Lasconi este un exercițiu neserios. În replică, șefa USR i-a transmis că el are o „abordare neserioasă”. Totodată, Lasconi a acuzat PNL că doar se preface că este în opoziție cu PSD si că, în realitate, liberalii împart puterea cu social-democrații. Înainte de acest balet între USR și PNL, șefa USR a făcut declarații controversate la adresa liberalilor, pe care i-a comparat cu niște amante care nu pot ieși dintr-o relație abuzivă. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj, prin care și-a arătat indignarea cu privire la declarațiile halucinante ale primăriței-rezist. 

"Astazi suntem la guvernare cu PSD pentru ca USR a decis in 2021, dupa 6 luni de guvernare cu PNL, sa paraseasca guvernarea si sa depuna motiune de cenzura impreuna cu AUR. Astazi vedem acelasi exercitiu neserios al aceluiasi actor USR, condus de doamna Lasconi.

Reziștii vor moțiune împotriva lui Ciolacu. Ionuț Stroe, PNL: „Pe fiecare subiect în parte va exista decizie politică”

Eu si PNL luptam cu un pericol real: PSD. Un pericol la adresa democratiei. O invit public pe doamna Lasconi si USR la sediul PNL sa discutam despre viitor - daca vrem sa avem democratie si nu dam foc tarii, ci luptam cu ratiune si forta impotriva abuzurilor", a transmis Nicolae Ciuca. 

Ciolacu susține că îl va pune pe Ciucă premier și ar vota-o pe Lasconi la prezidențiale - VIDEO

Elena Lasconi a avut, însă, un răspuns halucinant pentru liderul PNL. Șefa reziștilor nu ia în serios invitația liderului liberal, pe care o consideră mai degrabă o invitație la cafea, decât la discuții serioase.

"Asa ca semnati motiunea de cenzura a USR-ului, altfel ramaneti doar mincinosi ipocriti si aveti un comportament de amante care raman intr-o relatie, desi mai primesc cate o smetie peste ceafa doar pentru ca beneficiaza de bani si diferite privilegii", a afirmat Lasconi.

"Este corect. Am strans din randul deputatilor si senatorilor AUR semnaturi si maine, la 9 dimineata, venim si cu un text. Le punem alaturi de colegii de opozitie si luni sa ajungem la cititrea si votarea acestei motiuni de cenzura. Speram ca USR-ul sa fie serios in acest demers ca ne rugam de ei de doi ani sa depunem aceasta motiune de cenzura", a declarat George Simion, lider AUR.

Gabriela Firea o critică dur pe Elena Lasconi pentru afirmațiile despre „amantele care își iau o smetie”: „Nici o femeie nu ar trebui să fie stigmatizată”

Deputatul PSD Alfred Simonis nu a ezitat să-l atace pe liderul liberal după ce acesta a invitat-o pe șefa reziștilor la sediul PNL. "O singură observație: Marele Brătianu se uita în altă parte când vorbea domnul Ciucă. În rest, îi mulțumim domnului Ciucă pentru sinceritatea de azi când a recunoscut calitățile lui Marcel Ciolacu. Ne-am dori totuși să împrumute ceva din responsabilitatea premierului și în ceea ce privește actul de guvernare. Pentru că deocamdată ostașul a cam fugit de pe câmpul de luptă…". 

Mai multe articole despre:
usr elena lasconi pnl coalitie