MENIU

Cum se face Piedone frate cu dracu' pentru a trece puntea către Parlament: ce jocuri murdare face PSD? Spectacol jenant în stradă - VIDEO

Cum se face Piedone frate cu dracu' pentru a trece puntea către Parlament

Listele PSD la Senat îl dau pe Cristian Popescu Piedone cap de listă la Giurgiu. Mutare de neînțeles pe scena politică, fie și pentru România, unde chiar este posibil ORICE! 

Într-o mișcare greu de digerat chiar și pentru politica mioritică, PSD alege să-l pună pe PUSL-istul Cristian Popescu Piedone cap de listă pentru Senat la Giurgiu. Cei care par să sufere de amnezie ar trebui să-și aducă aminte că vorbim despre același personaj sinistru care a pus umărul la distrugerea organizației PSD București, cea mai importantă din țară, cel cu ajutorul căruia s-a reușit, practic, imposibilul: faultarea PSD-ului din interior (!) și cedarea Primăriei Capitalei lui Nicușor Dan. 

Dușman declarat al PSD-ului, Cristian Popescu Piedone, membru PUSL de altfel, se face frate cu dracul pentru un loc călduț în Parlamentul României. 

Parcă mai ieri participa, în stradă, la un spectacol grotesc în care-i hulea pe social-democrații din Giurgiu chiar la ei acasă. 

În imaginile postate pe o rețea socială chiar de o membră PUSL - Liliana Ciobanu, îl vedem în toată splendoarea pe primarul care se recomanda alegătorilor în campania pentru alegerile locale ca fiind INTERLOP făcând o scenetă ruptă parcă dintr-un "film pentru proști" în care îi tăvălește pe social-democrații Marian Mina și Nicolae Barbu, candidații de la acea vreme la Giurgiu pentru județ și municipiu. 

"Ce vedeți în spate e trecutul, ce vedeți în față este viitorul. Marian Mina, Nicolae Barbu. Ăștia cine sunt? Păcat, că trandafirii sunt frumoși, dar nu-i reprezintă. Căluțul are putere. Ăștia sunt istorie, noi suntem viitorul!", spunea, atunci, Piedone, în uralele PUSL-iștilor. 

@lilianaciobanu7 #fyp #foryou #piedone #pusl #demnitate #onoare #curaj #fapte #giurgiu #impreuna ♬ Perfect - Instrumental - Guitar Tribute Players