MENIU

Cum s-au implicat Serviciile în politică. Dragnea: SRI i-a spus lui Ponta să nu intru în Guvern

Liviu Dragnea / Foto: Inquam Photos, Bogdan Dănescu

Liviu Dragnea continuă dezvăluirile care zguduie scena politică din România. Fostul lider PSD a fost prezent la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu. Dragnea a povestit cum Ponta i-a spus că nu poate să facă parte din Guvern, pentru că SRI nu este de acord. 

"Când era Ponta prim-ministru, nu era acceptat niciun membru în Guvern dacă nu exista permisiunea de la SRI. Primul care a aflat de lucrul asta, în afara lor, am fost eu, în 2012", a declarat Liviu Dragnea, duminică seară, la Realitatea PLUS, în emisiunea Culisele statului paralel. 

Întrebat dacă i-a spus Ponta că nu poate intră în Guvern, Liviu Dragnea a replicat: "Da. Sub motive că nu pot să fiu și secretar general, și ministru... Nu stăteau în picioare."

"A două zi, luni, am plecat împreună spre București, eram la Valea Prahovei, eram la volan, cu mășină mea, el în dreapta și mi-a zis că trebuie să înțeleg că nu pot să intru în Guvern pentru că i-a spus SRI-ul că nu am cum să intru. Că să ma convingă, l-a sunat pe Maior și mi l-a dat la telefon", a mai spus Dragnea.