MENIU

Cum arată casa pe care Simion vrea să o construiască în 12 zile. Structura de rezistență

Vin noi imagini de pe șantierul casei pe care președintele AUR, George Simion, vrea să o construiască în 12 zile pentru o familie amărâtă din Giurgiu. 

Constructorii s-au apucat deja să pună bazele locuinței, prin turnarea structurii de rezistență și a stâlpilor. Gianina Șerban, coordonatorul proiectului, s-a filmat pe șantier, în cea de-a cincea zi de lucrări.

„Costurile materialelor pe care le-am folosit în construcția acestei case sunt prețurile pe care dumneavoastră le puteți verifica în orice magazin de bricolaj. Și da, se poate! Dacă statul se obligă să pună la dispoziție terenul și infrastructura utilităților, documentația până la autorizația de construcție, costul real nu poate depăși 35.000 de euro. Planul Simion este un plan gândit, real, nu este un plan de campanie populist”, susține Gianina Șerban, deputat AUR și coordonator de proiect.

George Simion anunță că locuința va fi gata pe 15 septembrie, iar costurile pentru construcția ei nu vor depăși 35.000 de euro. Astfel, liderul AUR, candidat la alegerile prezidențiale, vrea să arate că planul Simion pentru locuințe este fezabil.