MENIU

Cum a ironizat Facebook-ul fotografiile lui Klaus Iohannis. Cele mai amuzante imagini "TOP GUN"

După ce Klaus Iohannnis a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la baza militară din Mihail Kogălniceanu, internauţii nu au ezitat să profite, ironizând apariţia preşedintelui. Astfel, au apărut fel de fel de imagini amuzante, în care Iohannis era asemănat cu un actor din celebrul film "Top Gun". Dar nu a a fost doar atât. Imaginile erau însoţite şi de mesaje ironice la adresa lui Liviu Dragnea, spre exemplu "Hasta la Vista, Daddy!". Au mai fost şi alte ipostaze. Vestimentaţia preşedintelui a dus cu gândul la un celebru show tv şi astfel a apărut trucajul în care Klaus Iohannis are în spate decorul emisiunii "Bravo, ai stil!", ca semn al faptului că şi-a ales o vestimentaţie adecvată. În galeria foto sunt ataşate cele mai distribuite imagini care au circulat pe Facebook.

Reamintim că şeful statului a surprins prin vestimentaţia aleasă când a mers la baza militară Mihail Kogălniceanu: pantaloni albi, cămaşă albă şi ochelari de soare, întrucât de obicei la toate evenimentele  şi ceremoniile aborda mereu o ţinută ce nu ieşea din tiparele clasice: costum şi cravată.

Pe Facebook au curs şi comentarii: "No, acum sunt invidios. Foarte bine, Presedintele Romaniei, ar putea fi actor in filme", i-a scris un utilizator, pe Facebook.

Klaus Iohannis s-a declarat impresionat, joi, de Baza aeriană "Mihail Kogălniceanu", subliniind că românii trebuie să fie mândri de aceasta. "Sunt foarte mulțumit că am putut să vin astăzi la Baza Kogălniceanu și să stau chiar un pic mai mult cu oameni de aici. Sunt foarte impresionat. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu profesioniștii români, dar m-am întâlnit și cu profesioniștii americani, profesioniștii britanici, piloți, personal militar, personal civil, și am rămas foarte, foarte plăcut impresionat că toți au un nivel foarte, foarte bun de pregătire, sunt adevărați profesioniști și cred că este un lucru foarte important pentru români să avem oamenii aceștia aici, care aduc o contribuție însemnată pentru securitatea noastră", a afirmat Iohannis.